Pensule si truse de machiaj, pentru frumusetea ta.

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului (navigare, cumparare,etc) implica un acord de respectare a termenilor si conditiilor.

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui acord fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Va rugam sa verificati specificatiile produsului, detaliile,  inainte de a-l cumpara.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile, sau orice altceva pot fi schimbate fara notificare prealabila.

Produsele comercializate de acest site vor fi insotite de factura fiscala sau in format electronic.

Chitanta eliberata de catre curier reprezinta dovada platii.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea dar uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor din cauza fotografiilor sau a setarilor monitorului tau, sau a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.mys-make-up.ro , cumparatorul poate solicita inlocuirea produsului defect, conform H.G. 665/1995 (art.5,6). Aceasta se face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al firmei a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila. Pentru probleme legate de comanda va rugam sa ne contactati la adresa de mail: contact@mys-make-up.ro.

Conform prevederilor legale in vigoare ” Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Produsele returnate trebuie sa fie expediate IN STAREA  IN CARE AU FOST PRIMITE, in cazul in care acestea prezinta urme de folosinta, degradari, folii de protectie lipsa, zgarieturi, sigilii rupte sau orice alte defecte, societatea isi rezerva dreptul de a refuza returul si restituirea sumelor.

In cazul returnarii produselor, cumparatorul este obligat la plata taxelor de livrare si taxelor de retur.

Contravaloarea produselor returnate se restituie intr-un cont bancar, in termen de 14 zile lucratoare de la data procesarii returului.

Acord materiale promotionale

Prin completarea formularelor de plasare al comenzilor pe www.mys-make-up.ro, va exprimati voluntar acordul de a primi mai multe informatii despre produse si materiale promotionale de la Mys Make-Up.ro (prin email).

WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp